Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušavanje lavaboa profesionalnim putem

Vaše vakuum gume često neće biti od pomoći kada se lavabo zapuši, i uzalud se trudite. U odvod često zalutaju dlake, prljavština sa sapuna i mnogo toga još. Sve to negde formira čep, a on otežava ili sasvim onemogućava da voda protiče normalno. Zbog svega toga se najčešće hvatamo za telefon i zovemo dežurnu ekipu vodointalatera, jer bez lavaboa ne možemo da funkcionišemo.


Majstori dolaze za sat vremena najdalje, od trenutka kada prime vaš poziv. Korisno je da znate da se dolazak ne naplaćuje, već samo rad majstora i materijal koji tom prilikom potroše. Imaju specijalno oprmeljena vozila, sa najmodernijom opremom i savremenim alatima. Pre svega toga, mogu da se pohvale visokom stručnošću, znanjem i iskustvom u praksi. Sve je to garancija kvaliteta njihovog rada, a ponudiće vam i prihvatljive i realne cene.


Lavabo može da se odguši mašinskim putem, ili uz pomoć ručnih sajli, a to sve zavisi od procene majstora. Ako se sumnja na neki veći problem, može da se odradi snimanje cevi uz pomoć kamere, što je jedna relativno nova i veoma uspešna metoda. Na ovaj način, vodoinstalateri vide kakva je cev iznutra, te da li joj je potrebna zamena, u celosti, ili samo jednog dela. Nekada je dovoljno da se uradi saniranje cevi. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar