Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Nameštanje fleksibilnih cevi

Bojler, koji se nalazi u kupatilu ili u kuhinji, može da ima fleksibilne cevi, tj. fleksibilna creva. Nekada se dešava da ova creva cure, i obično je razlog tome što ste kroz njih puštali veoma vrelu vodu, pa su se ona na taj način oštetila. Drugi razlog za zamenu fleksibilnih cevi je dotrajalost i starost.


Prvo što želimo da napomenemo, jeste da ovaj posao ne radite sami, ili da isti ne prepuštate komšiji iz zgrade koji je majstor za sve. Vaša najbolja odluka je da u startu angažujete profesionalce, jer samo ćete tako biti sigurni da je posao odrađen onako kako treba, dakle – po pravilima struke. Sve ostalo su samo amaterski pokušaji da se nepozivanjem majstora uštedi novac, a zapravo se tako stvara samo veća šteta, jer se montaža ne uradi dobro, pa se ipak poziva na kraju stručna ekipa da odradi korekcije.


Vodoinstalateri su dostupni tokom svih 365 dana u godini, 24 časa dnevno, i za njih ne postoje neradni dani, vikendi, praznici, godišnji odmori... Ovo je posebno korisno da znate ako nekada budete imali intervenciju koja ne može da čeka, tj. koja se smatra hitnom. To su obično razna zagušenja, začepljenja, kada voda počinje da preliva i preti opasnost od poplave. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar