Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Montiranje fleksibilnih creva

Fleksibilna creva se nalaze na bojlerima, u kupatilu i u kuhinji. Ponekad ljudi pomisle da je veoma lako skinuti stara creva i staviti nova, ali to nije baš tako. Po pravilu se javljaju neki problemi koje niste mogli da predvidite, voda nastavlja da curi, pa ste na kraju ipak prinuđeni da pozovete prave majstore da odrade korekcije. Sve ovo znači dosta potrošenog vremena, truda, živaca, a neretko se načini i neka šteta, koju nije moguće sanirati.


Zbog toga je najbolje u startu pozvati profesionalce, jer su cene za montiranje fleksibilnih creva izuzetno povoljne, a sam dolazak ekipe se ne naplaćuje. Pored toga, dolazak možete da zakažete u vreme koje vama odgovara, pri čemu je sam dolazak besplatan. Majstori naplaćuju samo rad i potrošeni materijal.


Oni imaju specijalno opremljena vozila, najsavremeniji alat i najmoderniju opremu, a ono što je najvažnije, odlikuje iz znanje i iskustvo koje je višegodišnje, tako da je svaki novi posao za njih rutinski, jer su se već više puta susreli sa istim problemom.


Ako je u pitanju hitna intervencija, ekipa izlazi na teren u roku od sat vremena od kada prime poziv i to može da bude tokom vikenda, praznika, neradnih dana, godišnjih odmora... 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar