Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Montaža monobloka

Monoblok wc šolja izgleda veoma lepo, a pored toga, izuzetno je funkcionalna. Ona poseduje i neke funckije koje drugi modeli nemaju, kao što su dva mlaza različite jačine za ispiranje. To je jači i slabiji mlaz, tako da se na taj način štedi i voda.


Ako ste već izdvojili značajnu količinu novca i kupili wc šolju koja vam se dopada, onda bi trebalo da ugradnju prepustite stručnim licima. Poslednje što želite jeste da sami montirate monoblok, i da pri tome, načinite neku štetu, koja ne može da se popravi, a pri tome, to ne spada ni pod garanciju – nijedan proizvođač niti prodavac, neće vam priznati štetu koja je nastala neveštim i nestručnim rukovanjem.

Pored toga, postoje i drugi problemi, na koje možda i ne pomišljate, a to je demontaža stare wc šolje. 


Neretko su ove sanitarije stare po deset i više godina i onda su one jako pričvršćene za podne pločice, što znatno otežava demontiranje. Potrebno je biti izuzetno pažljiv kako se podne pločice ne bi oštetile.

Majstori su dostupni tokom svih dana u godini, i dolazak ekipe zakazujet kada to vama odgovara. Dolazak se ne naplaćuje a same cene su veoma prihvatljive i realne. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar