Monobolok wc šolja

Nekada su postojale wc šolje koje su praktično, sve bile iste, a danas postoji više modela i tipova ovih sanitarija. Monoblok je izuzetno popularan model i sve više ljudi ga ugrađuje. Ovakva wc šolja ima dosta svojih prednosti, a jedna od njih je što poseduje dva dugmeta za kontrolu mlaza vode, tako da možete pustiti jače ili slabije ispiranje.


Majstori su stručno osposobljeni da montiraju najnovije modele wc šolja, pa tako i monoblok. Bolje rečeno, za njih su ovo rutinski poslovi koje obavljaju svakoga dana, dok bi za običnog čoveka, koji želi da bude sam svoj majstor i da montira skupu wc šolju, ugradnja monobloka predstavljala veliki izazov. U takvim situacijama uvek se dešava da nešto ne bude povezano baš najbolje, pa voda negde curi i slično. Tada opet dolazite u situaciju da zovete majstore da odrade korekcije, tako da se gubi dosta vremena, pričini se i šteta ponekad, pa se gubi i novac i živci...


Sve to vam nije potrebno kada su majstori dostupni svakoga dana u godini, tokom svih 24 časa. Za njih ne postoje praznici, vikendi, neradni dani, godišnji odmori... Uputite svoj poziv i zakažite ugradnju vašeg novog monobloka, u vreme koje vam odgovara. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar

Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

065/26 53 941
Odgusenje kanalizacije Boom slika