Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Menjanje EK ventila sa popravkom instalacije

Radove u domaćinstvu ne bi trebalo da preduzimamo sami, iz prostog razloga što postoji niz stvari koje mogu da krenu naopako i da mi ne znamo kako da ih rešimo. Primera radi, znamo da su ventili kao male bombe koje imamo svuda po kući, i da su posebno opasni onda kada su nabavljeni po jako niskim cenama, od nepoznatih proizvođača, bez garancije, itd. Osim navedenog, postoje ventili koji se nalaze u zidu, i njima nećete moći ni da priđete ako nemate alat koji je adekvatan.


Za zamenu EK ventila i popravku instalacija, najbolje je da se u startu obratite ekipi iskusnih majstora. Ono što bi za vas predstavljalo složeni problem, za njih je tek rutinska intervencija koju rade skoro svakoga dana. Pored toga, ako se dogodi neki nepredviđeni problem, oni će znati kako da se izbore sa tim na najbolji način, a da vas ne izlažu dodatnim troškovima.


Posebno će vam se dopasti kada čujete da je izlazak na teren nešto što se ne naplaćuje, već majstori uračunavaju u cenu samo svoje ruke, tj. rad i materijal koji se potroši tom prilikom. Cenu ćete saznati odmah, kod procene posla, i ona neće biti menjana do samog kraja, tako da nema nekih skrivenih troškova koje niko ne voli, jer predstavljaju neprijatno iznenađenje. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar