Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Menjanje dotrajalog grejača bojlera

Kada ne bi postojao grejač na bojleru, voda u kazanu ne bi se mogla zagrejati. Ovo je jedno sasvim jednostavno objašnjenje čemu služi taj deo bojlera, ali je istina i da je bojler u suštini, veoma jednostavan. 


Njega čine kazan, grejač, termostat, creva koja su fleksibilna ili cevi... Kazan može da bude izrađen od različitih materijala, i nekada je masovno bio u upotrebi emajlirani kazan, pa zatim pocinkovani, i onda se stiglo do prohromskog kazana, ili onog koji je izrađen od nerđajućeg čelika. Jasno je da ovakvi kazani najduže traju, to jest, na njih se dobija garancija od čak petnaest godina, što znači da ćete jedno duže vreme biti mirni.


Ipak, kod ovih kazana, često se dešava da grejač pregori, a sve usled nakupljanja kamenca. U početku, primetićete da se voda sporije zagreva nego što je to ranije bio slučaj, jer vi grejete kamen, zapravo. Računi za struju su vam se svakako uvećali, tako da je promena grejača sasvim razumna odluka i ova intervencija nije skupa, kada se uzme u obzir da ćete grejati vodu za kraće vreme, a na taj način i štedeti struju.


Majstori će izaći na teren radi promene grejača na bojleru onda kada vama odgovara, i sve što je potrebno da uradite jeste da okrenete broj telefona odabranog servisa. Ako želite da to bude ekspresno urađeno, majstori mogu da budu kod vas i za svega sat vremena. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar