Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Majstorske usluge

Pod majstorskim uslugama vodoinstalatera može da se podrazumeva zaista mnogo toga. Ljudi obično pomisle na odgušivanje začepljenih odvoda, montažu novih bojlera, tuš kabina, wc šolja, ali je tu i uvođenje vode u kuću, odgušivanje vertikala u višespratniim zgradama i mnogo toga još.


Korisno je da znate da u svakom trenutku možete da se oslonite na majstore, jer se neke od nabrojanih intervencija tretiraju kao hitne. Primera radi, ako vam se zapušila wc šolja i ako se ona izliva, u stanu se stvaraju veoma nehigijenski i opasni uslovi. Tada je potrebno da se odmah izađe na teren i da se uradi odgušavanje mašinskim putem. Ovo je slučaj gde ekipa dolazi u roku od najviše sat vremena od momenta kada ste uputili poziv.


Cevi se snimaju uz pomoć kamere, da bi se tačno videlo gde se nalazi čep i od čega je sastavljen, a takođe se stiče uvid u to kakve su cevi iznutra, da li su stare i oštećene, te da li im je potrebna sanacija ili kompletna promena. Nekad se menja cela cev, a nekada samo jedan njen deo koji može da bude natruo, na primer.


Poziv je moguće uputiti u bilo koje doba dana ili noći, jer su majstori uvek spremni da reše vaš problem sa vodom. Dolaze u specijalno opremljenim vozilima i imaju najmoderniju opremu. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar