Majstorske usluge

Pod majstorskim uslugama vodoinstalatera može da se podrazumeva zaista mnogo toga. Ljudi obično pomisle na odgušivanje začepljenih odvoda, montažu novih bojlera, tuš kabina, wc šolja, ali je tu i uvođenje vode u kuću, odgušivanje vertikala u višespratniim zgradama i mnogo toga još.


Korisno je da znate da u svakom trenutku možete da se oslonite na majstore, jer se neke od nabrojanih intervencija tretiraju kao hitne. Primera radi, ako vam se zapušila wc šolja i ako se ona izliva, u stanu se stvaraju veoma nehigijenski i opasni uslovi. Tada je potrebno da se odmah izađe na teren i da se uradi odgušavanje mašinskim putem. Ovo je slučaj gde ekipa dolazi u roku od najviše sat vremena od momenta kada ste uputili poziv.


Cevi se snimaju uz pomoć kamere, da bi se tačno videlo gde se nalazi čep i od čega je sastavljen, a takođe se stiče uvid u to kakve su cevi iznutra, da li su stare i oštećene, te da li im je potrebna sanacija ili kompletna promena. Nekad se menja cela cev, a nekada samo jedan njen deo koji može da bude natruo, na primer.


Poziv je moguće uputiti u bilo koje doba dana ili noći, jer su majstori uvek spremni da reše vaš problem sa vodom. Dolaze u specijalno opremljenim vozilima i imaju najmoderniju opremu. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar

Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

065/26 53 941
Odgusenje kanalizacije Boom slika