Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Majstori za vodu Beograd

Stara izreka kaže da su voda i vatra veoma dobre sluge, a zli gospodari. To je izuzetno tačno, a u to su se posebno uverili ljudi koji su došli u situaciju da imaju poplavu ili da im se nešto zapali. Naravno, to ne mora i vama da se dogodi, ali je zato potrebno da svoje vodovodne instalacije, kao i električne, držite pod kontrolom.


Majstore za vodu ne bi trebalo pozivati samo onda kada imate neki problem, već i kada je potrebno da se uradi preventivni pregled instalacija. To može da bude provera ventila, ili recimo, snimanje cevi, da bi se videlo da li preti pucanje, da li ima oštećenja, čepova, itd. Sve ovo je posebno važno za zgrade koje su dosta stare, na primer, dvadeset i više godina, što je čest slučaj u starom delu grada.


Međutim, korisno je znati da uvek imate na koga da se oslonite, zbog toga što majstori za vodu nikada ne spavaju. Oni rade 365 dana u godini, po 24 časa dnevno, što znači da svoj poziv telefonom možete da uputite bilo kada. Oni dolaze na vašu adresu u roku od sat vremena, pod uslovom da živite na teritoriji Beograda. Dolazak ekipe se ne naplaćuje dodatno, već samo rad i utrošeni materijal. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar