Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Majstori za vodu

Majstori za vodu popravljaju apsolutno sve što može da vas zadesi a tiče se vodovodne mreže i snabdevanja vodom. To može da bude jedna jednostavna popravka kao što je zamena gumice na slavini, ali i odgušenje čitave kupatilske ili kuhinjske vertikale u stambenim zgradama.

Pored navedenog, majstori za vodu mogu da vam otpuše sve odvode, od svih sanitarija, dakle, wc šolja, lavabo, sudopera, bide, kada... A takođe i da na profesionalan način montiraju sve ove elemente.


Montaža sanitarija nikada nije posao koji bi trebalo da obavljate sami, već isključivo da to prepustite stručnim licima. Naime, često se događa da i kod običnih intervencija, koje deluju lako, dođe do nekih nepredviđenih situacija, pa onda ljudi ne znaju kako sa time da izađu na kraj. Onda moraju da zovu majstore koji su profesionalci, da odrade korekcije, a prilikom svega toga se gubi dosta vremena, živaca, novca i usput se često načini i neka dodatna šteta. Poznato je da nijedan prodavac neće uvažiti garanciju koja je nastala nestručnom montažom, tako da je najbolje da sve u startu prepustite stručnom timu i da ne brinete.


Takođe je korisno da imate u vidu da majstori svoj dolazak ne naplaćuju dodatno, već samo rad i potrošeni materijal tokom obavljanja posla. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar