Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Majstor za vodu Cvetkova pijaca

Kada imamo neki problem sa vodom, ono što nam je najvažnije, to je da majstori uvek budu dostupni i da su u mogućnosti da odmah krenu ka nama. To bi značilo, da vi uputite poziv preko telefona, a oni odmah kreću na vašu adresu, do koje će stići najdalje za sat vremena, ako živite na teritoriji Beograda.


Brzina je posebno važna kod hitnih intervencija, jer nekada minuti i sekunde odlučuju da li će cev da pukne i da napravi štetu većih razmera. Verovatno ste imali prilike da vidite kako izgleda poplava – voda guta sve pred sobom, od podnih obloga, preko plafona, zidova, nameštaja... Iz toga razloga je jako važno da se odmah obavi sanacija i da se šteta u potpunosti spreči ili da se eventualno umanji.


Cene hitnih intervencija su nešto više u odnosu na redovne, ali to je svakako veoma razumljivo. Ipak, i pored hitnosti, dolazak ekipe na vašu adresu vam neće biti naplaćen, već samo ono što se bude radilo, na primer – snimanje cevi pomoću kamere, otpušavanje uz pomoć mašina ili sajle, i slično.

Cena će vam biti rečena u startu, kod procene posla, i ona neće biti promenjena do kraja. Jedino u slučajevima kada se pojave radovi koji nisu mogli da se vide u početku, onda se cena koriguje, ali za to vi dajete saglasnost, tj. dozvolu da se radovi nastave. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar