Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Majstor za bojler Beograd

Bojler koristimo mnogo puta svakoga dana, posebno ako se radi o porodici koja ima više članova. Neki stanovi ili poslovni prostori imaju jedan bojler, koji se naziva centralni, i on opskrbljuje toplom vodom čitav objekat. Ipak, većina ljudi se odlučuje da ugradi zasebne bojlere, tako da je jedan u kupatilu, a drugi u kuhinji.


Kada bojler ne funkcioniše, tada ni normalan svakodnevni život nije moguć. To je jedan od razloga zbog kojih se popravka bojlera ili njegova zamena, može smatrati hitnom intervencijom. Majstori će doći na vašu adresu za oko sat vremena od trenutka kada uputite poziv, i pod uslovom da živite na teritoriji Beograda. Dolazak ekipe se ne naplaćuje, već samo usluga koja će vam biti pružena i delovi koji se upotrebe, na primer – ako majstori menjaju termostat, grejač, fleksibilna creva, sigurnosni ventil i slično.


Ipak, važno je da znate da cena koja vam bude rečena u startu, da je to iznos koji ćete platiti na kraju, tako da nema skrivenih troškova koji uvek predstavljaju neprijatno iznenađenje. Jedino u slučaju da se pojave radovi koje nije bilo moguće videti pri proceni posla, tada će vam biti saopšteno za koliko se uvećava iznos i vi ćete dati saglasnost, ako želite, da se radovi nastave. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar