Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Kako se odgušuje lavabo?

Ovo je pitanje koje sebi postavi svaki domaćin, zbog toga što misli da je to jedna jednostavna intervencija koju bi mogao da uradi svako ko poseduje minimalno majstorsko znanje. Ipak, da li je sve baš tako?


Pre svega, zavisi gde je zapušenje nastalo. Zagušenje se stvara od određenog čepa, koji može da bude sastavljen od svačega – to mogu da budu dlake, prljavština sa sapuna, masnoće i slično. Kada se čep formira, on onemogućava da voda otiče normalno, i ona se vraća natrag u lavabo, stvarajući nehigijenske uslove. Osim toga, ova sanitarija vam je privremeno nedostupna za upotrebu, dok ne dođu majstori i ne reše problem.


Često je potrebno da se zameni sifon, i to su creva koja povezuju lavabo sa njegovim odvodom koji se nalazi u zidu. Ponekad je potrebno da se radi mašinsko odgušenje, i to je u slučajevima večeg začepljenja, kada čak ni ručne sajle ne mogu da budu toliko efikasne.


Korisno je da znate da ekipu vodoinstalatera možete da pozovete u bilo koje doba dana ili noći, onda kada smatrate da ekipa treba da dođe kod vas na intervenciju. Ekipe su dostupne 365 dana u godini, bez obzira na vikende, praznike, godišnje odmore i slično. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar