Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Izmena trulih cevi

U jednom stanu, kući, poslovnom prostoru ili bilo kom drugom objektu gde ljudi borave, žive i rade, postoji mnoštvo cevi, koje čine jednu vodovodnu mrežu. Kada sve funkcioniše besprekorno, mi obično ni ne razmišljamo o tim cevima, a takođe i zbog toga što nam nisu pred očima već se nalaze skrivene iza zidova.


Međutim, lako ćemo primetiti ako nešto nije u redu, jer će voda početi da otiče sporije nego što smo to navikli, a onda kreće da se zadržava, pa da se vraća... Sve to prati zvuk klokotanja koji dopire iz cevi. Ovo su znaci da sa cevima nešto nije u redu, da se negde stvorio čep, ili su prosto te cevi stare, natrule, i potrebno je da se izvrši ili sanacija ili njihova kompletna zamena.


Zamena cevi jeste jedan složeniji posao, ali ste onda mirni duže vreme, i znate da je sa vašom vodovodnom mrežom u objektu sve u najboljem redu.

Cene usluga vodoinstalatera su realne i više nego prihvatljive. Dolazak se ne naplaćuje, a takođe su moguće i hitne intervencije kada majstori stižu na vrata vašeg doma za manje od sat vremena, ako se nalazite na teritoriji Beograda. Hitne intervencije se naplaćuju nešto skuplje od redovnih, ali je to svakako, razumljivo. 

Komentari

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar

Ostavite komentar